KONTAKT & VILLKOR

KONTAKTA OSS

Jenny Roos Delér, är utbildad möbeltapetsör tapetserare  och driver  Roos  Möbelateljé och Tapetserarverkstad på Råå, söder om Helsingborg, Skåne

Kontakta oss gärna för personlig service genom formuläret bredvid.


Vid förfrågan angående möbel-tapetsering mejla bilder på er möbel via vår email adress:                   jenny@roosmobelatelje.se


Önskar ni handla något från ateljén kontakta oss via formuläret, mejla eller ring så får ni personlig service direkt. Betalning och frakt om så önskas behandlas då.


Läs om våra villkor längre ner på sidan. 
 
 
 
 
 

ÖPPETTIDER

 

Måndag - Öppet  endast enligt tidsbokning

Tisdag    - Öppet endast enligt tidsbokning

Onsdag  - 11.00 - 16.00

Torsdag  - 11.00 - 16.00

Fredag   -  11.00 - 16.00

Lördag - Öppet om andan faller på! Meddelas på Instagramsidan.

Söndag  - Stängt

Lunchstängt 12.00 - 13.00


Ibland är jag ute på kundbesök så dessa öppettider är inte skriva i sten.


ADRESS

ROOS MÖBELATELJÉ & TAPETSERARVERKSTAD

RÅÅVÄGEN 16

252 70 RÅÅ

SWEDEN

KARTA

RING OSS

+46 (0)70 255 11 21

 

Det går bra att ringa vardagar mellan kl 09.00 - 18.00. 

FÖLJ OSS PÅ


Är ni nyfikna på hur man klär om möbler eller hur en tapetserarverkstad ser ut och fungerar. Vi erbjuder studiebesök i Ateljén för grupper på upp till 10 personer. Jenny berättar då om tapetseraryrket & hur det är att vara egenföretagare samt berättar & visar olika tips och tricks på hur man klär om möbler.I samtal innan går vi igenom vad ni önskar få ut av besöket och utgår sedan från detta. Vi kan erbjuda lättare Catering från Veras Deli på Råå som intas stående i Ateljén eller så kan vi hjälpa till att boka bord på Restaurang Trivas på Råå som ligger i huset bredvid om detta önskas. Ett studiebesök är ca 2 timmar & priset är 3500 kr exkl. catering. Vi erbjuder inte praktiska kurser.

BESÖK EN TAPETSERARVERKSTAD

STUDIEBESÖK

Jenny visar olika tekniker

Utanför

Ateljén

Olika material

& produkter

I Ateljén


I arbete

Studiebesök

KÖPVILLKOR & INFO


Här är information om de villkor som gäller för Roos Möbelataljé & Tapetserarverkstad. Läs igenom alla punkter innan köp. Är det något som är oklart kontakta oss gärna på jenny@roosmobelatelje.se eller 070-255 11 21. 


Priser

Alla priser är angivna inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Alla priser är angivna i svenska kronor. Önskar du betala varan i annan valuta är det den aktuella valutakursen som gäller.


Leverans, frakt

Vid köp av möbler ordnas transport via samarbetspartners. Vi sörjer för att transport sker via fraktfirmor som är vana vid att frakta möbler. Fraktkostnaden betalas av köparen i förväg, vi kontaktar dig per telefon eller mail för att meddela fraktkostnaden. Mindre och lätta paket skickas med posten. Det går bra att hämta varan direkt hos oss efter överenskommelse.


Betalning


Vid köp av möbler samt frakt

Du kan välja mellan att betala med förskottsfaktura eller Swish.

Hämtas varan hos oss kan man betala på plats med kort, kontant eller Swish.


Vid Möbeltapetsering

Stora arbeten faktureras med 5 dagars betalningsvillkor.

Små arbeten betalas vid avhämtning med kort, kontant eller Swish.


När du hämtar ut din möbel visar vi upp den i sin nya skrud och genom utlämningen godkänner du arbetet.


Retur

Köpta möbler tages ej i retur. Möblerna är uteslutande gamla och i gott skick men man får räkna med patina och ett visst slitage. Många möbler är varsamt renoverade och omklädda. Övriga varor har du rätt att ångra inom 14 dagar. Varan skall återlämnas i oförändrat skick. Kunden står själv för frakten tillbaka till oss. Vi ersätter dig för varan.


GDPR Lagen

Den information jag har om dig är:

* Namn

* E-postadress

* mobil / telefonnr

* adress

Jag vidtar alla lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter och lämnar naturligtvis inte dessa uppgifter till någon annan.

Vill du veta mer om den nya lagen gå in på www.datainspektionen.se